Nieuwbouw - Ontdek het nieuwbouwaanbod

Turfsingel

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Oldebroek - Wezep
Toekomstig aanbod

€ 410.000,- tot € 490.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
110 - 119m2
Kaveloppervlak
288 - 318m2
Inhoud
497 - 526m3

Over dit project

10 NIEUWBOUWWONINGEN IN PLAN TURFSINGEL
SCHRIJF JE ALVAST IN EN BLIJF OP DE HOOGTE OVER DE START VERKOOP!

Plan Turfsingel Wezep is een plek om je helemaal thuis te voelen!

Mooi centraal wonen? Dichtbij alle voorzieningen en met het comfort van deze tijd? Dan zijn deze woningen in plan Turfsingel echt wat voor jou. Op deze strategische plek in Wezep komen 6 stijlvolle twee-onder-één-kapwoningen en 4 praktisch ingedeelde levensloopbestendige woningen, elk met een eigen tuin. Hier wil je niet meer weg!

De boodschappen haal je om de hoek en als je er even op uit wilt, ben je zo in het bos of op de hei voor een mooie wandeling of een uitgebreide fietstocht. Vanaf het vroege voorjaar zet je de deur naar je heerlijke terras al open voor een ontbijt in de zon. Hier voel je je thuis!

Je kunt jouw woning indelen zoals jij het wilt. Bijvoorbeeld met een uitbouw, een extra slaapkamer of een dakkapel. De woningen hebben een eigen voor- zij- en achtertuin en staan op heerlijk ruime kavels. Ze zijn hoogwaardig afgewerkt, duurzaam, volledig gasloos en energiezuinig.

Lijkt het je wat om in één van de woningen van Turfsingel Wezep te wonen? Bekijk dan snel de website www.turfsingelwezep.nl.

Meld je alvast aan als geïnteresseerde en vul de enquete met jouw woonwensen in. We houden je vervolgens op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom dit project, zoals de informatie omtrent de start verkoop en de bijbehorende procedure. De inschrijfperiode loopt van juli 2021 tot en met september 2021. We verwachten in september 2021 in verkoop te kunnen gaan met deze 10 nieuwbouwwoningen in Wezep!

We hopen natuurlijk dat alles duidelijk is voor je. Mocht je toch vragen hebben, dan kun je altijd contact opnemen met Pleiter makelaars.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Turfsingel
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
0 van 10 beschikbaar
Prijs
€ 410.000,- tot € 490.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Geschakeld

Voorzieningen

Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
Lucht-Water Warmtepomp, Vloerverwarming
Voorz. binnen 1 Km.
Basisschool, Huisarts, Kinderdagopvang, Supermarkt, Tandarts, Trein/tramstation, Voortgezet onderwijs, Winkelcentrum

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Oldebroek.

Aanmelden