Oosterburgh

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Oldebroek - Oosterwolde
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Kenmerken

Kaveloppervlak
104 - 448m2
Aantal slaapkamer(s)
3

Over dit project

Tussen de Schiksweg aan de zuidzijde en de Groote Woldweg aan de oostzijde verrijst straks nieuwbouwplan Oosterburgh.

Vanaf de Groote Woldweg wordt de nieuwe wijk ontsloten. Aan de zuidzijde is voor voetgangers en fietsers een rechtstreekse doorgang naar het dorp, tevens bestemd voor calamiteitenverkeer. Aan de Noordzijde komen twee voetgangersbruggetjes ten behoeve van de Klompenpad-route dat tevens dient als wandelpad en schouwpad voor het waterschap. De volgroeide bomensingels en de watergang aan de noord- en westzijde begrenzen de bebouwing en zorgen voor een groene structuur. Centraal in Oosterburgh wordt een groene zone aangelegd die dient als Wadi (een buffer- en infiltratievoorziening bij extreme regen), maar tegelijkertijd plaats biedt aan een kinderspeelplaats en de nieuwe plek van het V1-bommenwerper monument.

Na een succesvolle verkoop van fase 1 gaan we op donderdag 7 april in verkoop met fase 2, tevens de laatste fase in dit plan. Er komen kavels voor vrijstaande woningen en twee-onder-één-kapwoningen. Ook worden er twee-onder-een-kapwoningen en levensloopbestendige woningen aangeboden. Modern wat betreft wooncomfort, duurzaamheid, veiligheid en gemoedelijkheid.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Oosterburgh
Koopwoningen
20
Type woningen
2-onder-1-kap, Geschakeld, Hoekwoning, Overig, Rijwoning, Tussenwoning, Vrije kavel

Locatie

Stel je vraag

Contact

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Oldebroek.

Aanmelden